Glass Project

Glass Project je moderna firma, bavimo se proizvodnjom i montažom dekorativnog kaljenog stakla za kuhinje, kupatila i pregradnih zidova. Mi smo pioniri ovog posla, i naš poslovni koncept je da klijentima ponudimo sve od ideje do realizacije kroz permanentnu pomoć u svim segmentima.

Glass Project je ECO FRENDLY kompanija: koristimo boje koje su ekološki ispravne i prihvatljive, bez štetnih isparenja i neprijatnih mirisa, i posedujemo GREEN GOLD sertifikate koji to potvrđuju.

Najznačajnije poslovne rezultate ostvarujemo na tržištu Srbije i za naše klijnete smo obezbedili dobru logistiku, a robu isporučujemo lično na adresu klijenta našim vozilima uz maksimalno poštovanje rokova isporuke. U poslednje vreme sve veći broj upita dobijamo iz regiona i zemalja Evropske Unije pa se i na tom polju trudimo da izađemo u susret kod krajnjih kupaca uz maksimalno poštovanje dogovorenih rokova i kvaliteta.

Iskoristite naše resurse, znanje, opremu i iskustvo u radu da zajedno gradimo dugoročne poslovne odnose zasnovane na međusobnom poverenju i razumevanju u saradnji.

Spremno Vas očekujemo, Vaš Glass Project.

KALJENO STAKLO ZA KUHINJE VISOKOG KVALITETA

Kaljena Stakla za kuhinje su novi pravac u uređenju enterijera u Svetu. Primena stakla sa vektorskim motivima, fotografijom ili kombinacijama, je u modernim domovima veoma česta.

Rok izrade

Visoki kvalitet

Niske cene

Mi nismo prodavci, niti klasični proizvođači koji se razumeju samo u proces proizvodnje, mi smo serviseri naših klijenata i trudimo se da zajednički dođemo do korektnih rešenja uz poštovanje osnovnih principa naše poslovne politike: ROK/KVALITET/CENA.

IZDRADA SLIKE PO VAŠOJ ŽELJI

LAKO ODRŽAVANJE

BRZA I PRECIZNA MONTAŽA

U našoj galeriji možete videti veliki izbor motiva koji su spremni za štampu.

Prednost stakla u odnosu na tradicionalne pločice je ta što nema fuga i samim tim nema mogućnosti za skupljanje prljavštine u istim. Naš način izrade i montaže staklene obloge omogućava prilagođavanje svakom prostoru.

Lasersko merenje i obrada stakla na najsavremenijim mašinama, dozvoljava nepravilne oblike, otvaranje ureza na staklu, kao što su rupe za utičnice.

Visok kvalitet


KALJENO STAKLO

Ulepšajte vašu kuhinju


KALJENO STAKLO

Brza i precizna montaža


KALJENO STAKLO

Niske cene


KALJENO STAKLO