STAKLA ZA KUHINJE

Staklo na zidu kuhinje ne samo da izgleda odlično već će vas rešiti čišćenja fuga na keramičkim pločicama.

TUŠ KABINE

U mogućnost smo da ponudimo izradu tuš kabina kreiranih prema vašim zahtevima i potrebama.

SLIKE NA STAKLU

Zamislite svoje omiljeno umetničko delo, dragu fotografiju ili ilustraciju kao staklenu sliku koja se uklapa u svaki ambijent.

Tuš kabine

Tuš kabine su neizostavam element u opremanju savremenog kupatila. Njihove prednosti za svakondevno funkcionisanje su velike pa u skladu sa tim danas postoji veliki izbor modela, materijala i dizajna tuš kabina.

U zavisnosti od zahteva i potreba, možete da birate tuš kabine po meri, gde imate širok spektar mogućnosti i prilagođavanja, a tu su i tipske tuš kabine, sa fiksnim dimenzijama i funkcionalnostima. Mi vam nudimo ovu prvu vrstu, tuš kabinu koja će biti skrojena prema vašim potrebama i zahtevima.

Prednosti tuš kabina po meri

● Individualnost, maksimalno iskorišćen prostor, originalna rešenja.
● Atraktivan dizajn, u skladu sa zahtevima i izborom klijenta.
● Maksimalna bezbednost i prilagođene funkcionalnosti.
● Kvalitetni materijali – kaljeno staklo prilagođene debljine i okov sa završnom obradom od nerđajućeg materijala.

Kada opremate kupatilo i birate tuš kabinu, na prvo mesto stavite kvalitet. Sve ostalo možda može da se nadomesti i prilagodi, ali kvalitet tuš kabine mora da bude besprekoran, kako bi dugo trajala i održavala bezbednost tokom korišćenja.

Zato ćete u nastavku saznati sve što je važno da znate o vrstama tuš kabina, materijalima i osnovnim karakteristikama.

Doživotni vek trajanja

Visoki kvalitet

Niske cene

Vrste tuš kabina

Naš stav je da je informisan kupac najbolji kupac. Zbog zoga vam u nastavku navodimo sve što je važno da znate o vrstama tuš kabina, materijalima i osnovnim karakteristikama.

Tuš vrata

Paravani za kade

Harmonika tuš kabine

Ukoliko želite jednostavno rešenje, onda izaberite opciju da staklom zatvorite prostor koji je oivičen sa tri zida. Tuš vrata izrađuju se u različitim dimenzijama i varijantama, u zavisosti od karakteristika prostora i zahteva klijenata.

Zatvaraju prostor između dva zida i daju elegantan izgled kabini uz mogućnost kombinovanja debljine kaljenog stakla (8mm ili 10mm) i boje pločica. Ovo su pravougaone tuš kabije, izrađuju se u više modela i varijacija u zavisnosti od karakteristika prostora i zahteva klijenta.

Idealne za manje prostore. Izrađuju se bez metalnih okova pa pružaju odaju utisak elegancije i modernog dizajna. Najbolji su izbor kada je klasično otvaranje vrata onemogućeno ili otežano u prostoru. Izrađuju se u tri varijante: klizna tuš vrata za ugradnju između tri zida, pravougaona klizna tuš kabina za veće prostore i klizna tuš kabina sa vratima i ulazom na ćošku.

Klizne  tuš kabine

Četvrtaste  tuš kabine

Specifične tuš kabine

Praktične su za mala kupatila koja imaju ograničeni prostor. Izrađuju se po meri, prema dimenzijama kupatila. Kada je model u pitanju, takođe sve zavisi od karakteristika prostora. Postoji mogućnost izrade klasične pravougaone tuš kabine sa bočnim staklom i harmonika vratima, kao paravan za kadu ili kao tuš vrata oivičena sa tri zida.

Praktični su za mala kupatila sa ograničenim prostorom. Izrađuju se prema dimenzijama kade i mogu biti fiksni, pomični, harmonika tuš paravani i sa fiksnim segmentom i vratima. Izrađuju se od kaljenog stakla debljine 8mm i uklapaju se u karakteristike i dimenzije prostora.

Ovde spadaju modeli tuš kabina koji se ne mogu svrstati u prethodne kategorije, jer su rađeni prema karakteristikama i zahtevima prostora. Odgovaraju isključivo pojedinačnim željama klijenta i funkcionalnostima njegovog kupatila. Mogućnosti za izradu ovakvih tuš kabina su beskonačne i zavise isključivo od zahteva korisnika i ograničenja prostora.