Personalizovani pristup

Svako kupatilo je posebno na svoj način i zato ćemo vam pomoći da odaberete najpraktičnije i najlepše rešenje

Iskustvo

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu usavršili smo zanat i unapredili procese. Zato budite sigurni da ste na pravom mestu

Kvalitet

Materijali koje koristimo su najkvalitetniji i u praksi dokazani. Kaljeno staklo debljine 8mm i okov sa završnom obradom od nerđajućeg čelika

Nudimo Vam najbolju vrstu tuš kabine, onu koja će biti skrojena prema vašim potrebama i zahtevima.

Pogodnosti koje dobijate kod nas

  • Besplatno merenje (zakažite na broj 065/42-16-430)
  • Isporuka i montaža su uračunati u cenu
  • kratak rok isporuke (7-10 dana)

Naše tuš kabine izradjujemo po meri, a izdvaja nas personalizovani pristup svakom projektu kao i najkvalitetniji materijali odabrani tokom mnogo godina praktičnog rada.

Sam fokus na kvalitet prizvoda nije jedina stvar koja nam je važna. Naš cilj je da pomoću savremenih rešenja osmislimo najpraktičnije rešenje za vaše kupatilo.

Prednosti tuš kabina po meri

  • Individualnost, maksimalno iskorišćen prostor, originalna rešenja.
  • Atraktivan dizajn, u skladu sa zahtevima i izborom klijenta.
  • Maksimalna bezbednost i prilagođene funkcionalnosti.
  • Kvalitetni materijali – kaljeno staklo prilagođene debljine i okov sa završnom obradom od nerđajućeg materijala.

ZAKAŽITE BESPLATNO MERENJE POZIVOM NA TELEFON 065/42-16-430

Kada opremate kupatilo i birate tuš kabinu, na prvo mesto stavite kvalitet. Sve ostalo možda može da se nadomesti i prilagodi, ali kvalitet tuš kabine mora da bude besprekoran, kako bi dugo trajala i održavala bezbednost tokom korišćenja.

Zato ćete u nastavku saznati sve što je važno da znate o vrstama tuš kabina, materijalima i osnovnim karakteristikama.

Doživotni vek trajanja

Visoki kvalitet

Niske cene

Vrste tuš kabina

Naš stav je da je informisan kupac najbolji kupac. Zbog zoga vam u nastavku navodimo sve što je važno da znate o vrstama tuš kabina, materijalima i osnovnim karakteristikama.

Ravna tuš kabina sa šarkama

Ugaona tuš kabina sa jednim kliznim vratima

Ugaona tuš kabina sa šarkama

Ukoliko želite jednostavno rešenje, onda izaberite opciju da staklom zatvorite prostor koji je oivičen sa tri zida. Tuš vrata izrađuju se u različitim dimenzijama i varijantama, u zavisosti od karakteristika prostora i zahteva klijenata.

Zatvaraju prostor između dva zida i daju elegantan izgled kabini uz mogućnost kombinovanja debljine kaljenog stakla (8mm ili 10mm) i boje pločica. Ovo su pravougaone tuš kabije, izrađuju se u više modela i varijacija u zavisnosti od karakteristika prostora i zahteva klijenta.

Idealne za manje prostore. Izrađuju se bez metalnih okova pa pružaju odaju utisak elegancije i modernog dizajna. Najbolji su izbor kada je klasično otvaranje vrata onemogućeno ili otežano u prostoru. Izrađuju se u tri varijante: klizna tuš vrata za ugradnju između tri zida, pravougaona klizna tuš kabina za veće prostore i klizna tuš kabina sa vratima i ulazom na ćošku.

Ugaona tuš kabina sa dvoje kliznih vrata

Specifična tuš kabina

Klizna tuš kabina za kade

Praktične su za mala kupatila koja imaju ograničeni prostor. Izrađuju se po meri, prema dimenzijama kupatila. Kada je model u pitanju, takođe sve zavisi od karakteristika prostora. Postoji mogućnost izrade klasične pravougaone tuš kabine sa bočnim staklom i harmonika vratima, kao paravan za kadu ili kao tuš vrata oivičena sa tri zida.

Praktični su za mala kupatila sa ograničenim prostorom. Izrađuju se prema dimenzijama kade i mogu biti fiksni, pomični, harmonika tuš paravani i sa fiksnim segmentom i vratima. Izrađuju se od kaljenog stakla debljine 8mm i uklapaju se u karakteristike i dimenzije prostora.

Ovde spadaju modeli tuš kabina koji se ne mogu svrstati u prethodne kategorije, jer su rađeni prema karakteristikama i zahtevima prostora. Odgovaraju isključivo pojedinačnim željama klijenta i funkcionalnostima njegovog kupatila. Mogućnosti za izradu ovakvih tuš kabina su beskonačne i zavise isključivo od zahteva korisnika i ograničenja prostora.